Предложения за сайта на "23 септември"

Go down

Предложения за сайта на "23 септември"

Писане  Profi on Чет Юни 10, 2010 7:27 am

Привет,
Ето няколко идеи, които не изискват кой знае какви средства или усилия, но, според мен, биха имали значителен положителен ефект.

1. Сайтът
Много добре правите, че популяризирате сайта, но... Сайтът е под всякаква критика. Изглежда стар, скучен и неактуален. Има нужда от по-привлекателна и модерна визия, по-актуална информация и повече динамика. Целта е да се привлекат възможно най-голям брой посетители, а със сегашния си вид сайтът може да привлече вниманието само на хора, които вече са комунисти (което само по себе си има положителен ефект, но не допринася кой знае колко за популяризирането на каузата).

2. Текстовете
Липсват текстове, посветени на актуални теми, засягащи голяма част от населението. Според мен трябва да има по-голямо присъствие на новини, които "традиционните" медии пропускат. Едно от най-силните оръжия на капитализма е създаването на виртуална реалност, в която нещо, което не е отразено в медиите не се е случило. Именно на това се дължи хипертрофираното развитие на медиийния сектор в капиталистическия свят, сектор, който е напълно подчинен и контролиран. Информирането на хората за неща, които капиталистите не искат да се разгласяват и разобличаването на всякакъв род капиталистически золуми не само би привлякло интереса на много хора, но и би ги приобщило към каузата, която, в крайна сметка е само за тяхно добро.

Интересно ми е какво мислите по тези въпроси.

Profi

Брой мнения : 2
Registration date : 10.06.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

ИНФОРМАЦИЯТА

Писане  sproletarski on Съб Юли 10, 2010 7:14 pm

Все пак, да се достигне до наистина значимата информация и особено до такава която умишлено се ограничава и укрива, днес е трудничко!
Що се отнася до визията на сайта, то тя наистина би могла да се обнови. Просто като се обмени опит с нета.
Според мен всичко което пряко засяга интересите на работническата класа трябва да бъде поднасяно като информация!
"Движение за съпротива „23 септември“ приема марксистко-ленинската теория и изучава натрупващия се нов исторически опит на революционните и съпротивителните движения у нас и по света."
Това аз разбирам така: На "натрупващия се нов исторически опит на революционните и съпротивителните движения у нас и по света" трябва да се прави марксистко-ленински анализ! Но не повърхностно и неубедително, а задълбочено и последователно, което предполага действителното разбиране на марксизма-ленинизма. Това ще поддържа нашето единомислие и едновременна целенасоченост.
Като идея и цел сайтът не е лош - аз съм му отдавнашен фен - но е нужно разнообразие постигнато чрез постепенно развитие на дизайна и подобряване начина на получаване на информация!
avatar
sproletarski

Брой мнения : 210
Registration date : 26.11.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Предложения за сайта на "23 септември"

Писане  sproletarski on Пет Юли 16, 2010 5:10 am

Profi написа: Като раздели и съдържание така ли да остане?
Надали ще е добре да се изхвърля нещо от съдържанието - повече или по малко - там са развити някои идеи по които е достигнат консенсус. А от своя страна съдържанието е в съответните раздели.
Ти казваш, че имаш
Profi написа:професионална, финансова, хардуерна и софтуерна възможност
тогава нищо не ти пречи да направиш примерна разработка (-ки) като конкретно предложение към нас и администратора на сайта! Така ще ни дадеш възможност да се убедим в твоите възможности и да предложим нищо конкретно като подобрение.
За да има промяна обаче трябва да пишеш на администратора Exclamation
avatar
sproletarski

Брой мнения : 210
Registration date : 26.11.2008

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Предложения за сайта на "23 септември"

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите