Да основем "Българска Social Работническа партия"(БСРП)
+4
Stargate
communist
Admin
kris_92
8 posters
Страница 1 от 1
Да основем "Българска Social Работническа партия"(БСРП)
Уважаеми другарки идругари !Гледам,че тука \"много ви знаят устите\" и приказвате ли приказвате,а действия липсват!Затова аз като заклет комунист предлагам да бъде основана БСРП и да нашумим в медиите с нея след това е нужно да се проведе конференция на която да се гласува постоянно раковдсво!Така с помоща на сегашното БКП ще работим във синхрон и след 4 години,може и по-малко,тново Социализма да влезе в България!Смятам,че БКП ако не поне е дл1йна да направи събрание и да изкаже нейните позиции по въпроса!Сигурен съм,че тук я поне 1 неин представител!Затова при желание от старана на БКПи новата партия да се сформира коалиция ,коята да събори сегашната власт и да започнем да градим на ново планово-пазарно стопанство!Има много икономически проблеми ,който е нужно да засегна ,но не е нито времето нито мястото зато за сега ориканвам представители на Комунистическата влас да насрочат събрание и там да се реши всичко!ще съм много щастлив да присъствам на събранието и не само аз !
kris_92- Брой мнения : 9
Registration date : 09.12.2009
Re: Да основем "Българска Social Работническа партия"(БСРП)
много ви знаят устите
При следващо такова обръщение към потребителите на форума изхвърчаш оттук.
Ами има свобода на словото приятел!При слдвашат заплаха ще подам жалба!
или да разбирам това като 1 от принципите на комунизма\"net человек net проблема\" Слатин
kris_92 написа:Ами има свобода на словото приятел!При слдвашат заплаха ще подам жалба!
Щом си заклет комунист, защо отстояваш свободата на словото?
А не само нямаш право да подаваш жалба, а и да го направиш нищо няма да постигнеш...
По темата... Тръгнал си натам, от където аз вече съм минал... Да ти кажа какво постигнах аз - появи се един "другар" дето ме лъга 4 месеца, през които успя да ме скара с някой от членовете на 23 септември и да накара почти всички да ме мислят за предател, докато накрая го излових че е фашага под прекрите и единствената му цел е да ме съсипе...
Така че ако намеренията ти са сериозни бъди предпазлив.
communist- Брой мнения : 58
Registration date : 20.04.2009
Ами имаше \"лека\"нотка на ирония в съобщението ми!А аз съм си предпазлив!
kris_92 написа:Уважаеми другарки идругари !Гледам,че тука \"много ви знаят устите\" и приказвате ли приказвате,а действия липсват!Затова аз като заклет комунист предлагам да бъде основана БСРП и да нашумим в медиите с нея след това е нужно да се проведе конференция на която да се гласува постоянно раковдсво!Така с помоща на сегашното БКП ще работим във синхрон и след 4 години,може и по-малко,тново Социализма да влезе в България!Смятам,че БКП ако не поне е дл1йна да направи събрание и да изкаже нейните позиции по въпроса!Сигурен съм,че тук я поне 1 неин представител!Затова при желание от старана на БКПи новата партия да се сформира коалиция ,коята да събори сегашната власт и да започнем да градим на ново планово-пазарно стопанство!Има много икономически проблеми ,който е нужно да засегна ,но не е нито времето нито мястото зато за сега ориканвам представители на Комунистическата влас да насрочат събрание и там да се реши всичко!ще съм много щастлив да присъствам на събранието и не само аз !
С интерес чакам да видя какво ще постигнеш
kris_92 написа:Уважаеми другарки идругари !Гледам,че тука \"много ви знаят устите\" и приказвате ли приказвате,а действия липсват!Затова аз като заклет комунист предлагам да бъде основана БСРП и да нашумим в медиите с нея след това е нужно да се проведе конференция на която да се гласува постоянно раковдсво!Така с помоща на сегашното БКП ще работим във синхрон и след 4 години,може и по-малко,тново Социализма да влезе в България!Смятам,че БКП ако не поне е дл1йна да направи събрание и да изкаже нейните позиции по въпроса!Сигурен съм,че тук я поне 1 неин представител!Затова при желание от старана на БКПи новата партия да се сформира коалиция ,коята да събори сегашната власт и да започнем да градим на ново планово-пазарно стопанство!Има много икономически проблеми ,който е нужно да засегна ,но не е нито времето нито мястото зато за сега ориканвам представители на Комунистическата влас да насрочат събрание и там да се реши всичко!ще съм много щастлив да присъствам на събранието и не само аз !
Да, защото партии ни липсват, нали? Дай да създадем нова партия, която ще бъде просто една от многото. Ще нашумим в медиите, БТВ и БНТ с радост ще направят репортаж за нас и гледаш как на следващите избори влизаме в парламента. Страхотно, нали? Колко лесно звучи само! Какво чакаме още! Напред!
Georgi91- Брой мнения : 102
Registration date : 14.08.2008
Какво е тва "Social" ???
"Social - демокрацията е хибрид . Комунистите трябва да управляват ."
- В. И. Ленин
"Social - демокрацията е хибрид . Комунистите трябва да управляват ."
- В. И. Ленин
Крис 92, какви са тея идеалистични утопии дето си ги представяш. Па социализъм, па коалиции, па за 2 години ще изметем всички?/??/
И как точно ще стане това приятелю?
И как точно ще стане това приятелю?
Христо Радевски- Брой мнения : 124
Registration date : 14.10.2009
Местожителство : НРБ
Само като ви слушам и отново ЛАЕТЕ като кучки на синджир ,а след това като ви пуснат подвидате опашка и отивате в ъгъла срам сте за авторитарния режим бе!
Беше предупреден. Ще имаш възможност за една седмица да преосмислиш поведението си. /Адм./
Беше предупреден. Ще имаш възможност за една седмица да преосмислиш поведението си. /Адм./
Каква седмица?
Изтривай всичките му глупости и повече да не се мярка!!!
Изтривай всичките му глупости и повече да не се мярка!!!
Den- Брой мнения : 124
Registration date : 07.08.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите